Samarbejdspartnere

På denne side vil der løbende komme opdateringer omkring sydfyn-info.dk´s samarbejdspartnere. Det er ikke virksomheder eller personer der støtter os økonomisk, men derimod folk vi samarbejder med omkring det at gøre sydfyn-info.dk mere synlig på nettet.

Hvis vi er tilfredse med de ydelser en person eller virksomhed leverer til os, ja så giver vi gerne en positiv kreditering her på siden.

Tak til mobilabonnementpriser.dk for hjælpen med at finde nye mobilabonnementer, der er tilpasset perfekt til vores behov. Hjemmesiden har en rigtigt fed søgefunktion, som gør at man kan indtaste ens forbrug, både tale, sms og data, og derefter får man vist det billigste abonnement. Hvis du leder efter et nyt mobilabonnement kan jeg kun anbefale hjemmesiden.

Vores faste maler skal også have et tak med på vejen, det er Ib Abildgaard fra Råd & Mal I Slagelse. Ib har senest malet vores ene kontor og vi er som tidligere meget glade for både resultat og pris. Hvis du leder efter en god maler, hvor både kvalitet og pris er i orden, så tag fat i Ib.

Derudover har vi afholdt nogle konkurrencer med fede præmier. Her vil jeg meget gerne takke trendybags.dk for støtten og de gode præmier der blev doneret til formålet. Trendybags sælger dametasker over nettet og vi regner bestemt med at samarbejde med dem i fremtiden også.